George Lakhovsky

Het originele apparaat, het basis idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn, en dat ze functioneren als kleine radio zenders en ontvangers. Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het "Magnetisch Spectrum", absorberen zij energie die past bij hun resonantie frequentie tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. George Lakhovsky behandelde vele mensen met de meest gevarieerde aandoeningen met zijn Radio Cellular Oscillator. Het apparaat werd in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa, vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Lees meer>>

Ralph Bergstresser

Ralph Bergstresser heeft meer dan 25 jaar aan het ontwerp van de MWO gewerkt en heeft Nikola Tesla persoonlijk gekend. Hij schreef het een artikel over de geschiedenis en ontwikkelingstheorie van de Multiwave Oscillator. Het artikel behandelt het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in Ampères) bij levende organismen als planten, dieren en mensen. Experimenten met zeer hoge voltages, hebben bij deskundig gebruik aangetoond, dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden, en vaak binnen een paar minuten verdwenen zijn. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Honderden van deze apparaten zijn over de hele wereld in gebruik, en vele duizenden mensen zijn er met succes mee behandeld.

Lees meer>>

Serge Lakhovsky

Serge Lakhovsky is de zoon van de beroemde George Lakhovsky. Hessel Hoornveld bezocht hem in zijn kantoor in Parijs in 1992. U ziet Serge Lakhovsky gezeten tussen een originele opstelling van de MWO met de antennes. De MWO is uitgerust met een trembler system sparkgap. Het principe is als een ouderwetse deurbel. Oververhitting met high power in 10 minuten. In de basis is het een bipolar systeem. Er is weinig tijdverschil tussen de linker en rechter antenne. In 1993 publiceerde Borderlands het interview dat Hessel Hoornveld hield onder de titel "My meeting with Serge Lakhovsky".

Lees meer>>

Professor Jorge Curé

Prof. Jorge Céspedes-Curé werd geboren in Valparaiso, Chili, op 6 februari 1931. Op 12-jarige leeftijd was hij een leerling van Prof. Heinrich Hauser, een duitse professor, die hem liet kennismaken maken met wiskunde, scheikunde en natuurkunde. Jorge Curé nam de Venezolaanse nationaliteit aan toen hij 44 was. Op 63-jarige leeftijd werd hij een burger van de Verenigde Staten. Hij verbleef met zijn vrouw Shirley in Delray Beach, Florida, USA. In zijn boek Einstein on Trial beschrijft hij op een buitengewone wijze de relatie tussen fysica, filosofie en theologie. In memoriam.

Lees meer>>

Hessel Hoornveld

Het ontwerp van de Multi Wave Oscillator heb ik van mijn goede vriend Ralph Bergstresser (†) gekregen. Ralph heeft meer dan 25 jaar aan dit ontwerp gewerkt, en heeft Nikola Tesla persoonlijk gekend. Lakhovsky is de ontwerper van de M.W.O. en is in Frankrijk nog steeds een begrip. Tesla heeft de M.W.O. tot een goed bruikbaar instrument ontwikkeld.
Ik heb vele varianten van hoogfrequentie technieken gezien, maar tot nu toe geen enkele kunnen ontdekken die de werking van de MWO ook maar enigszins benadert. De combinatie van lamp, mat en antenne verenigt eigenlijke drie toestellen in één, met een totaal behandelingspakket aan mogelijkheden.

Lees meer>>