Olaus Martens (NL)

Olaus Martens: "Tumor kleiner geworden door behandeling met MWO"

Voor Olaus Martens (64) uit Paasloo is er geen twijfel over mogelijk: "De behandelingen met de MWO hebben de uitzaaiingen in de lever doen slinken en mijn ziekteproces gestabiliseerd." Eind 2006 is zij bij Wim Gelderblom van CCG in Zeewolde gestart met de behandelingen tussen de Multi Wave Oscillator. Een half jaar geleden heeft Olaus zelf een MWO aangeschaft, zodat zij om de dag zichzelf kan behandelen.

Olaus heeft jarenlang pijn in haar buik gehad. Tien jaar geleden ontstond er een levensbedreigende situatie doordat zij niet meer kon eten. Besloten werd haar te opereren om te kijken wat de pijn veroorzaakte. Het bleek een hormonale tumor (carcinoid) in de dunne darm te zijn met uitzaaiingen in de lever. Olaus: "De artsen hebben een soort bypass gemaakt zodat ik weer kon eten. De prognose was dat ik hooguit 5 jaar nog te leven had, omdat er geen behandelingen zijn voor carcinoid.

Naast de behandelingen in de reguliere gezondheidszorg is Olaus op zoek gegaan naar ondersteuning in het alternatieve circuit. In het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam kreeg zij inwendige bestralingen met luthetium. Vier keer per jaar laat zij haar urine in Zwolle controleren. Daar staat Olaus onder controle van een maag, darm en lever specialist.

"Eén keer per jaar ga ik voor bloedonderzoek en om een scan te laten maken naar Rotterdam. Zo kunnen de artsen en ik goed in de gaten houden hoe het met de carcinoid gaat. Ik ben niet helderziend en wil graag de vinger aan de pols houden wat betreft de kanker."

In december 2006 bleken de uitzaaiingen in de lever iets gegroeid te zijn. Het advies was om nog een keer een nucleaire behandeling te ondergaan. Voor dat met de bestraling zou worden gestart zou in januari een scan worden gemaakt om te zien of de uitzaaiingen nog groter waren geworden.

Olaus: "In deze periode ben ik bij Gelderblom, zogenaamd alternatief, in aanraking gekomen met de MWO. Ik zei tegen Wim dat ik in januari die scan zou krijgen. Voor ik de scan kreeg heb ik 6 behandelingen gekregen met de multiwave. De uitkomst van de scan was verbazingwekkend. De uitzaaiingen in mijn lever waren kleiner geworden. Dit was voor mij het duidelijkste bewijs wat ik kon krijgen. Alleen de behandelingen met de multiwave heeft dit kunnen bewerkstelligen. De bestralingen waren niet meer nodig. Zowel bij mijn specialist in het ziekenhuis te Zwolle als bij mijn arts in Rotterdam heb ik mijn behandelingen met de multiwave en de resultaten daarvan laten opnemen in het dossier. En uiteraard heeft de maker van de MWO, Hessel Hoornveld, een kopie van de uitslag gekregen."

Met Olaus Martens gaat het goed. Zij is zeer actief en geniet van het leven. Met haar man heeft ze jaren een biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf gehad. Het bedrijf is verkocht en de drie kinderen zijn de deur uit. Zij woont nu samen met haar man in het mooie Paasloo waar zij een Bed & Breakfast aan huis hebben. Tevens geeft zij yogalessen. Wilt u contact opnemen met Olaus dan kunt u bellen naar telefoonnummer 0561-451195.

www.bedandbreakfast.nl
www.druyogainpaasloo.vpweb.nl

 

 

olaus

Olaus 14-08-2007:
"Lieve vrienden... Ik ben blij en dankbaar want, vandaag heb ik weer uitslag van de scan gekregen... De uitzaaiingen in de lever zijn weer iets afgenomen... het was een spannende dag... met een goede uitslag. Dit wil ik ook graag aan jullie laten weten... Ook omdat ik geloof dat dit mede wordt veroorzaakt door mijn behandelingen met multi wave oscillator. En wie weet komen jullie ook wel eens iemand tegen die daar belang bij heeft...
Warme groet van een blije dankbare Olaus"

Olaus 21-02-2007:
"Geachte Meneer Hoornveld,
Mijn naam is Olaus en ik heb inmiddels 9 behandelingen gehad bij Wim Gelderblom van het CCG in Zeewolde. Ik heb in mijn lichaam Carcionid, dat is een langzaam groeiende hormoonproducerende kanker. Vorig keer in september was er geconstateerd in Rotterdam, Erasmus, dat er enige progressie was. Eind januari zou ik weer voor een scan gaan en bloedonderzoek om te kijken of er daadwerkelijk groei is en dan zou ik nog 2 x inwendige bestralingen kunnen ondergaan. In 2002 had ik ook al inwendige bestralingen gehad. Begin januari hoorde ik van Wim over de MWO en dacht ik, laat ik dat ook maar doen, ik wilde 6 x een behandeling voordat ik voor de scan in Rotterdam zou gaan. Maandag was ik in rotterdam voor de uitslag, die is dus vergeleken met die van september.

En wat een wonder, ik ben zeer blij en dankbaar, want in de lever is
1 laesie die 22mm was, nauwelijks meer zichtbaar,
1 laesie van 23mm bij 20mm is nu 20mm bij 17mm
1 laesie van 25mm naar 13mm
en van 2 van de bovenstaande laesies is de grens nog nauwelijks zichtbaar.
U kunt begrijpen hoe blij ik ben... En mijn dank is groot dat U deze uitvinding voor ons heeft ontwikkeld zodat ermee gewerkt kan worden zoals dat nu gaat.
Hartelijke groet van een dankbare Olaus

 

Video met meer informatie