Op bezoek bij Linda Goodman

Foto van Linda in haar huis in Criple Creek in 1991.

Linda-Goodman-met-boeda-kopIn 1991 bezocht ik met Peter enkele meer dan interessante personen in Amerika. We verbleven een aantal dagen bij Linda in haar huis in Colorado Springs. Dit was een geweldige tijd. We spraken over Tesla en alle andere grote uitvinders en onderzoekers. Linda schreef boeken als "Star Signs", "Goobers", etc. Ze signeerde voor mij een aantal van haar boeken. We hadden een interview met haar, dit is op video opgenomen. Deze video is niet verkrijgbaar.

Toen ik later in Denemarken op vakantie was ontmoette ik een duitse familie die een ander interview met Linda (op CNN?) had gezien. Linda vertelde toen over "those two amazing guys from Holland"!

Linda overleed enkele jaren geleden.
Zij was erg speciaal voor me.

Hessel

 

Linda-Goodman-Hessel-Peter 


Tesla-huis-in-Criple-CreekFoto van het huis in Criple Creek, Colorado Springs. Hier leefde Tesla terwijl hij research deed voor Pikes Peak. Linda Goodman verbleef hier ook enige tijd. Zij schreef erover in haar boek "Star Signs". Dit huis is vlakbij het huis waar ik Linda bezocht in 1991. De foto is gemaakt door Hessel Hoornveld in 1991.

 

 

 

 

 

 

Linda-Goodmans-house  Linda Goodman's huis in Criple Creek, Colorado Springs, USA. Linda vertelde me dat het huis was gebouwd op een oude vulkaan.