Huidkanker

Mevr. V. (63) Rheden
Klachten: kwaadaardige Epithelioma (huidkanker) op linkerwang (open), rechter wenkbrauw (open), rechterschouder voorkant (bultjes), en op de rug (bultjes), pijn in de nek.
Bloeddruk 105/160, duizelig, is al eens met fiets en al omgevallen. Slapeloosheid sinds 30 jaar. Is wakker tot een uur of drie vier, valt dan in slaap en is om vijf zes uur weer klaarwakker.
Medicijnen: Tenormin/slaaptablet, Mogadon:Ascal 100 mg. Bloedverdunner/Tynoretic voor de hoge bloeddruk.

Na de eerste behandeling was de nekpijn verdwenen en kon ze het hoofd weer soepel naar links en rechts draaien. Toen ze voor de tiende behandeling kwam had ze hevige pijn in de rug, die na 7-minuten behandeling met de MWO verdwenen was. Bij de elfde behandeling vertelde ze dat ze 's morgens voor controle bij haar arts geweest was. Haar hoge bloeddruk was gezakt van 105/160 naar 85/135...! En de plekken waar haar huidkanker zat werd mooier, zijn rose en trekken naar de huidkleur toe. De huidkankerzweertjes 13e behandeling: ze had weer pijn in de nek, die na 3 minuten op de MWO verdween. Slaapt voor het eerst sinds 30 jaar regelmatig hele nachten. Ze had zelfs 's avonds op de bank in de kamer liggen slapen en daarna nog de hele nacht door in bed!!