Hoge bloeddruk

Voorbeeld : de Heer Jaap Limonard uit Zaltbommel, Particulier.

Klachten : Bloeddruk 140/220, algehele conditie was slecht.
Een veel te hoge ongewenste celdeling, gezwollen klieren, stijve spieren en gewrichten, chronische buikloop (al 20 jaar), geestelijke en lichamelijke uitputting door malariaoxide, stress en onregelmatig leven, overspannen. "Ik werkte als technisch vertegenwoordiger bij Fokker en zwierf zo'n 30 jaar over de wereld, kwam in de lappenmand terecht en moest van de bedrijfsarts onmiddellijk stoppen met werken. Ik weet niet of het een verstandige uitspraak van hem was, maar hij gaf me nog een half jaar te leven. Hij beval me om naar mijn huisarts te gaan, maar die deed eigenlijk helemaal niets. Misschien wel terecht, omdat die waarschijnlijk ook dacht dat er niets meer aan te doen was. Het mooie is dat en mijn bedrijfsarts en mijn huisarts me nooit hebben verteld wat ik mankeerde.

PJ: Maar ze konden je wel vertellen dat je nog maar een half jaar te leven had... Waar baseerden ze dat op?
JL: Ik zou het niet weten. Ik was ook te bedonderd, te beroerd en te vermoeid om het te vragen of om te proberen er achter te komen. Het is als het ware of je strompelt. Alsof je in een andere wereld leeft, in volkomen duisternis bijna. Behoorlijk overspannen, tenminste daar had ik wel symptomen van, maar dat was niet de oorzaak! Ik had een bloeddruk van 140/220, nou daar kon ik een pilletje voor krijgen, maar dat hielp natuurlijk niet. Ik was er inmiddels wel achter dat ik bij de reguliere artsen geen enkele verwachting op genezing hoefde te hebben. Die deden niets! Voor hen was ik afgeschreven....het wachten was op het einde.
PJ: Hoe bent u tenslotte achter de ware oorzaak gekomen?
JL: Ik ben toen bij een natuurarts te biecht gegaan en die hebben tegenwoordig perfecte methodes om achter de oorzaak van bepaalde klachten te komen. Deze had in ieder geval een breed scala van mogelijkheden tot het stellen van de juiste diagnose. Hij stelde in ieder geval een malariaoxide vast. Mijn hele ingewanden waren ontregeld. Dat uitte zich in buikloop. Ik moest wel 15 tot 20 keer per dag naar het toilet. Dat is ooit zo'n 20 jaar geleden in het toenmalige Perzie begonnen en daar ben ik nooit vanaf gekomen. Ik moet trouwens nu nog wel eens uitkijken dat ik een rol w.c.papier bij me heb als ik b.v. in het bos loop. Of als ik de stad inga, zorg ik ervoor dat ik in de buurt van een warenhuis blijf! Maar dat gebeurt nu hoogstens nog eens in de 4 à 5 weken, vroeger was dat schering en inslag. In ieder geval ben ik vanaf het moment dat ik de MWO-behandeling startte, vrij snel gaan opknappen. Ik gebruikte eigenlijk het hele scala van Energy Products, de BLOOD ENHANCER, FANTASIA/MIRACLE WATER, PURPEREN PLAATJES, POLARISER en natuurlijk de MULTIWAVE OSCILLATOR, die dus de echte doorbraak in mijn genezing bewerkstelligde.

Heel merkwaardig is, dat na 3 dagenbehandeling met de MWO mijn bloeddruk was gezakt van dus 140/220 naar 75/120, plus dat mijn urine een flinke afscheiding te zien gaf. Behalve de wat gele ochtendurine, was die gewoonlijk zo licht van kleur als water, dat was dus niet goed. Mijn nieren werkten niet optimaal. Maar nadat ik een paar dagen die MWO-behandeling had ondergaan, was mijn urine goed van kleur, dus maakten zich giften en vervuiling uit mijn lichaam los, die tot nu toe werden vastgehouden. Ik had zelfs het idee dat ik een beetje uit moest kijken dat ik niet te snel herstelde! Want soms had ik gewoon teveel energie en daar voelde ik me ook weer niet prettig bij, dat luistert vrij nauwgezet. Dus als ik me goed voelde, gebruikte ik de MWO niet! Conditioneel voelde ik me al gauw een stuk beter, ik kreeg gewoon veel meer energie. Ik heb er nu nog wel eens een paar dagen bij dat het wat minder gaat, maar dat heeft ieder mens. Maar die enorme vermoeidheid...

Als we bijvoorbeeld gingen wandelen zei ik vaak tegen mijn vrouw:" ga jij maar vast vooruit, haal de auto maar, dan blijf ik hier wel zitten". Als je dan thuiskomt van zo'n wandelingetje en dat je dan helemaal uitgeput bent. We kwamen wel eens thuis, nou-nou-nou... dan kon ik gewoon niet meer, dan ging ik languit op de grond liggen. Dan ben je helemaal in een andere wereld, zo moe was ik dan, totaal uitgeput van zo'n wandelingetje. Dan ben je nergens meer, dan kun je naar bed gaan, dan ben je helemaal apathisch. Je denkt dat je geslapen hebt, maar dan lijkt het of het helemaal geen slaap is geweest. Ik zit er nog wel eens in, ik heb het net weer een paar dagen gehad, maar dat is lang zo erg niet meer. Dat is geen vergelijk....

PJ: Als u niet in het bezit zou zijn van een MWO, wat zou u dan niet kunnen?
JL: Dit gesprek bijvoorbeeld. Daar zou ik dood en doodmoe van worden. Neen, dat zou ik niet aankunnen en nu dus wel.
PJ: Hoe lang is het nu geleden dat u officieel opgehouden bent met werken?
LJ: Officieel in oktober 1991. Zeg maar, ruim een jaar geleden. Voor ik het vergeet, ik had behoorlijk wat nekklachten, maar na een paar MWO_Behandelingen waren die ook absoluut verdwenen en heb ik er nooit meer last van gehad. PJ: In feite heeft u de voorspelling van uw artsen, dat u nog maar een half jaar te leven zou hebben, gelogenstraft? Bent u nog onder controle bij uw bedrijfsarts?
LJ: Neen, ik ben niet meer bij hem onder controle, het was een ontzettend fijne man hoor, daar gaat het niet om en hij had het ook niet bij het verkeerde eind... Echt niet, daar ben ik van overtuigd. Ik ben ooit nog eens een keer naar hem toe geweest en toen zei hij:" Dit had ik niet verwacht, want ik had gedacht dat je een half jaar nadat je voor het eerst bij me kwam, het zou hebben gehad...!
Ik moet er overigens nog aan toe voegen dat mijn vrouw ook de MWO gebruikt en haar algehele conditie is enorm verbeterd. Ze heeft veel meer energie. Ze had af en toe wat klachtjes, je kent ze wel, waar je net niet voor naar de dokter gaat. Ook geestelijk af en toe een chagrijnige dag, was nogal chaotisch. Dat is niet meer! Ze heeft gewoon meer energie, kan de dingen wat beter op een rij zetten, heeft geen klachtjes meer, is goed gehumeurd, toleranter. PJ: De MWO heeft dus, buiten alle andere producten en behandelingen om, volgens u een duidelijke, waarneembare verandering gebracht in het genezingsproces? LJ: Absoluut! Dit staat buiten kijf en dat is geen toeval!! Het genezingsproces heeft vrijwel onmiddellijk nadat we met de MWO-behandeling zijn begonnen zeg maar, een duidelijk waarneembare positieve werking ondergaan.