Feikje Sybrandy (NL)

Feikje SybrandyTherapeute Sybrandy werkt al meer dan zes jaar met de MWO: "De resultaten zijn soms ronduit verbluffend"
Door S Nieduur. Journalist

In het mooie Friese dorp Uitwellingerga vindt u "Praktizijn Sybrandy". Een praktijk waar u onder andere terecht kunt voor shiatsu, electroacupunctuur en bioresonantietherapie. De 63-jarige Feikje Sybrandy is twaalf jaar geleden gestart met onder andere klassieke massage, shiatsu, homeopathie en heeft zich in de loop der jaren verdiept in alles wat de gezondheid van de mens kan bevorderen. Sinds zes jaar werkt zij ook met de Multiwave Oscillator. De resultaten die zij daarmee behaalt zijn soms ronduit verbluffend.

Een greep uit de vele voorbeelden die Feikje in haar praktijk heeft meegemaakt: "Een patiënt had ik 10 minuten tussen de MWO gezet. 's Avonds lag hij met behoorlijke buikpijn in het ziekenhuis. In de dikke darm was een latent aanwezige ontsteking doorgebroken. De volgende dag kon de patiënt gewoon weer naar huis.

Een andere patiënt belde mij 's avonds rond zevenen op. Hij kon niet meer praten en al 3 dagen niet meer eten. Hij had angina, een fikse keelontsteking, maar was allergisch voor antibiotica. Ik heb hem tussen de ringen van de MWO gezet en daarna met het therapielampje zijn keel behandeld. Een paar uur later belde hij dat de ontsteking was doorgebroken en dat hij weer kon praten en eten.

Een patiënt met een "bible bump" ganglion op zijn polsgewricht heb ik regelmatig behandeld met het lampje.
Deze aandoening verdween als sneeuw voor de zon.

Door behandelingen met de lamp na operaties van bijvoorbeeld de achillespees en voetbalknietjes wordt de herstelperiode voor de helft bekort.

Een patiënt had zenuwpijnen in het aangezicht (trigemiusneuralgie). Na 5 behandelingen waren de zenuwpijnen voorgoed verdwenen.

Rugklachten behandel ik, naast electroacupunctuur, ook met de vonkenschijf. Het geeft een kick om te zien hoe snel er blijvend resultaat is.

Een 19-jarige jongeman had 12 jaar geleden een operatie ondergaan. Er werd een tumor vlak bij de hersenstam weggenomen. Na 9 jaar volledig vrij van tumoren te zijn geweest kwam de kanker terug. Er zaten uitzaaiingen overal op het botvlies. Hij kreeg verschillende chemo's met in het begin veel bijwerkingen. Hij gebruikte morfine tegen de pijn. Toen kwam hij bij mij in de praktijk. Hij werd met de Multiwave Oscillator behandeld. Vanaf dat moment ging het stukken beter met hem. In 14 dagen tijd gebruikte hij geen morfine meer en de bijwerkingen bleven achterwege. Zijn kwaliteit van leven ging een stuk vooruit. Na drie maanden heeft hij zelf een MWO gekocht. Hij heeft nog 2 jaar prettig geleefd."

Ondanks de diverse opleidingen voelde Feikje zich nog steeds blind: "Ik deed iets maar kon niet door het lichaam heenkijken. In mijn zoektocht naar meer informatie kwam ik terecht in Duitsland. Daar heb ik de opleiding E.A.V. gedaan. Een meetmethode op acupunctuurbasis om te detecteren wat er in het lichaam aan de hand is. Daarnaast gebruik ik de dr. Clark-methode om het lichaam met kruiden te reinigen. De basis van de therapie zijn de apparaten die Hessel Hoornveld heeft ontwikkeld. Ik werk niet alleen met de MWO, maar ook met de Mori en zappers. Alles bestaat uit trilling en deze apparaten zorgen door de trillingen dat het lichaam weer in evenwicht wordt gebracht. Ook bacteriën, virussen, parasieten en schimmels hebben hun eigen specifieke trilling. Via de bioresonantie van de Mori wordt de belasting van eventuele schimmels etcetera geëlimineerd. Een doelmatige methode om deze ziekmakende belasting weg te nemen zonder gebruik van antibiotica."

De combinatie van massage, electroacupunctuur, bioresonantietherapie, homeopathie en de kruiden van dr. Clark maakt het plaatje voor Feikje compleet: "Door de meetmethode met mijn E.A.V. apparatuur kan ik zien en daardoor gericht behandelen."
"Wat ik uit ervaring bij mijn patiënten weet is dat de behandelingen met de MWO een remmend effect heeft op kankertumoren en het zorgt voor een hoge kwaliteit van leven. Een chemokuur is puur vergif. Het ondermijnt je weerstand en er ontstaat schimmel met alle ziekmakende gevolgen van dien. Als je in de beginfase de MWO gebruikt kun je de tumoren laten slinken en met levenskwaliteit oud worden. Maar verwacht geen wonderen bij kanker in de fase 4 (ik noem dat vijf voor twaalf-patiënten). De MWO remt het kankerproces. Mijns inziens is het ook nodig het lichaam behoorlijk te reinigen met kruiden en te ondersteunen met voedingsstoffen. Ga naar een goede therapeut die met een MWO werkt en vraag advies", aldus Sybrandy.

Video met meer informatie