Chronische pijnen

Dhr. John van der Molen 02-02-2011
Klacht: Chronisch ziek
"Hartelijk dank! Ik ben zo blij met het apparaat - niet te beschrijven gewoon! Ik behandel mezelf dagelijks 30-40 minuten en kan wel weer jodelen! Ben door een diep dal gegaan , ben al jaren zg chronisch ziek, zat in een neerwaartse spiraal met zware gif-medicate en was ten einde raad, had geen fut, nergens zin meer in enz.. Maar nu gaat alles weer bergopwaarts. Ik speel bijv. dagelijks piano en de moeilijke stukken, die ik altijd links liet liggen, pak ik nu gemakkelijk op, vind het ook weer heerlijk om naar buiten te gaan, enz. De levensvreugd komt weer terug! Heel veel dank dat u dit apparaat produceert en voor de mensheid beschikbaar stelt. U redt er mensenlevens mee."
Hartelijke groet, John van der Molen, Kerkrade

 

De heer V. (72) Rheden
Klachten: Chronische rugpijn door slijtage van de tussenwervelschijven.
Bij start van de MWO-behandeling had hij een virusinfectie opgelopen, waar hij goed ziek van was: diarree, pijn over het hele lichaam, pijnkrampen in buik/darmen, hees.
De eerste behandeling gestart op de tweede dag dat hij ziek geworden was. 20 minuten behandeld, de heesheid was verdwenen. Twee dagen later was de heesheid weer terug... Na 20 minuten op de MWO was de rugpijn weg en voelde hij zich een stuk beter. Hij moest direct na de behandeling als een raket naar het toilet, waar hij helemaal leegliep. Vanaf dat moment was de ontlasting weer normaal. Heesheid verdwenen. Ik heb hem nu 7 keer met de MWO behandeld en hij is in weer als een klein baasje. Hij kan alles weer doen. Ook als hij klusjes doet in en om het huis of met zijn vrouw naar de stad gaat, heeft hij daarna nog wel een lichte pijn in de rug, doch die is voor hem gemakkelijk hanteerbaar en volgens hem geen vergelijk met zoals het voorheen was. Daar komt bij dat hij veel meer energie heeft dan voorheen.

 

Mej. T. (21) Nijmegen
Klachten: knieblessure tijdens aerobics, pijn bij het langdurig staan op de markt (haar werk).
Ze kreeg na de eerste behandeling meer last. Na de tweede behandeling ging het beter. Maar doordat ze haar knie overbelastte werd deze weer dikker en kwam de pijn ook weer terug. Na de derde behandeling was de pijn zo goed als verdwenen en kon ze haar wagen zelf laden en lossen, zonder dat de pijn terugkwam. 


Mevr. H. (40) Rheden
Klachten: Jarenlange pijn in de rechterschouder, arm, pols, nek. Hevige en frequente migraineaanvallen. Vaak kon ze haar rechterarm niet optillen.
Men heeft haar ca. twee jaar geleden geopereerd en toen is de bovenste rib weggehaald, omdat men dacht dat deze een zenuw afklemde. Dat heeft geen enkel resultaat opgeleverd, de pijn bleef...1e behandeling: na 20 minuten was de pijn gereduceerd tot nauwelijks merkbaar. Na 7 behandelingen voelde ze zich perfect, had meer energie en geen noemenswaardige pijn meer. Ze heeft de regelmatige behandeling met de MWO opgezegd en komt nu alleen nog naar behoefte. Als ze bijvoorbeeld een dag te hard gewerkt heeft in huis, ramen lappen, poetsen, sjouwen en dergelijke, dan heeft ze weer pijn, doch die is dan na een paar minuten op de MWO weer verdwenen. De aambeien worden minder en ze heeft sinds de start van de MWO-behandeling geen migraine meer gehad. 


Mevr. J. (37) Rheden
Klachten: hevige pijn in de rug, nek, schouders, af en toe hoofdpijn, soms migraine.
Na de 1e behandeling: direct verlichting in de nek en schouders:" het is nog niet helemaal weg..." Na de 2e behandeling: pijn is weg uit de nek en de rug, alleen nog een lichte pijn in de schouders. Na de 3e behandeling: pijn is helemaal verdwenen.


Mevr. L. (69) Rheden
Klachten: pijn in de gewrichten - heup/schouders/nek/knieën.
Na de 1e behandeling van 17 minuten was de pijn in de knieën en nek verdwenen. 


Mevr. S. (63) Rheden
Klachten: pijn in de heup, die doortrekt naar bil en rechterbeen, waardoor ze niet meer uit de stoel kan opstaan. De pijn wandelt na de 1e behandeling van 15 minuten met de MWO is de pijn verdwenen...