Briget

k ben dus Briget en woonachtig in Helmond samen met mijn partner en 4 trouwe viervoeters.
In maart 2005 werd er bij mij borstkanker geconstateerd, het begin van een lange lijdensweg met weinig ups en vooral veel, heel veel downs! Vele ziekenhuisbezoeken stonden mij te wachten, om te beginnen "de operatie" het verwijderen van mijn borst, ook lymfeklieren moesten verwijderd worden, de chirurg moest mijn zenuwen doorsnijden om er zo goed mogelijk bij te kunnen komen U begrijpt dat dit alleen al een behoorlijke impact heeft op een vrouw zowel fysiek als geestelijk. Na de operatie volgde de chemokuren en alle ongemakken die daar bij horen. Ik was vooral MOE, had geen energie meer. Het werd van kwaad tot erger want ook mijn eierstokken moesten verwijderd worden daardoor werd ik kunstmatig in de overgang gezet.

Wat krijg je dan?????? -> een borstloze + eierstokloze vrouw, voorzover je jezelf nog als een waardig vrouw kan zien. Het begin van een lange lijdensweg zoals ik al geschreven had zonder te overdrijven. De opvliegers vlogen continu om mijn oren, nachtrust vergeet het maar. M'n fybromyalgie werd ook weer erger, kreeg daardoor meer pijn. Tel alles bij elkaar op en je krijgt Briget de superkneus!

Ik kreeg verschillende medicaties om de bijwerkingen te minderen, helaas werkte dit averechts. Na een jaar had ik het er helemaal mee gehad. Dit kon zo niet langer en ik wilde ook zo niet langer. Ik verdiepte mijzelf in andere therapieën in de hoop dat dit mij wel verder zou brengen. Dit bracht mij bij Resonantie Therapie.

Resonantie Therapie zorgde er voor dat ik in een zeer korte periode al snel resultaat boekte. Mijn opvliegers zijn voor de helft minder geworden, ik voel me fitter en het alle belangrijkste -> de pijn werd minder. Deze depressieve superkneus veranderde in een totaal andere persoon. Mijn eigen ik kwam terug.

Daarom was mijn besluit niet zo moeilijk om zelf zo'n apparaat aan te schaffen. Deze therapie is zo uniek omdat het tegen al ziektes helpt. Alleen dit al is voor mij rede genoeg om mensen hier mee kennis te laten maken. Het heeft mij zo ontzettend geholpen, daarom wil ik deze unieke ervaring met andere mensen delen!

Bedankt voor het bezoek aan deze site.
Heeft u nog suggesties of opmerkingen dan hoor ik deze graag.
Aarzel vooral niet en help U zelf of U huisdier en begin aan Resonantie Therapie!
Baadt het niet dan schaad het niet!

Groetjes en wie weet tot ziens.

Briget

http://resonantie.tripod.com