Gasontladingsbuizen

MWO-and-Neongas-tube-and-stand-kopieDeze buis is gevulde met Neongas en heeft een groot bereik. Frequentie spectrum is heel breed met veel harmonische. Het is gevoelsmatige een aardse energie die als rustgevend en energetiserend wordt ervaren.

Een persoonlijke favoriet van mij is Neongas en Heliumgas. Stevig in de basis, aards en verfijnt in het midden en hoog. Het bereik is al gauw een meter of 15.

Er zijn meerdere gasontladings buizen mogelijk.

Zowel de Rife Phanotron als de staaftubes worden gebruikt in een ruimte waar men aanwezig is en zo behandeld kan worden. Dit kan privé en of een groep van meerdere personen zijn en natuurlijk dieren niet uitgesloten.
Paarden, koeien, andere dieren en vogels worden er mee behandeld.
In een Kliniek in Moskou wordt standaard behandeld met de MWO en Rife Phanotron tube in combinatie met kruiden. Men is daar uiterst succesvol mee in het behandelen van kanker patiënten. Voor meer informatie over de kruiden kun u ons een mail sturen.

Het gebruik van Gasontladings buizen in therapeutisch toepassingen is niet nieuw. Denk aan het werk van Royal Raymond Rife. Wel de toepassing op de MWO is vrij nieuw. De multifreqeunties met harmonische uitzenden via een gasonladingssysteem is vrij nieuw. De logische gedachte om deze toepassing te introduceren blijkt in de praktijk succesvol.

 

 

De Multiwaveoscillator met gasontladingsbuis is een mooie compacte combinatie.
De gasontladingsbuis is gevuld met neon en helium gas een bijzondere combinatie die in bedrijf vrij snel merkbaar is. Een mooie stabiele oranje kleur die een breedspectrum aan frequenties weergeeft. Het veld is voelbaar breed en werkt diep door.
Je kunt de gasontladingsbuis het veld in de ruimte laten sturen en of direct het lichaam in via de handen.
Het is opmerkelijk hoe snel men reageert en welk een diepe ontspanning er ontstaat.
De combinatie van neon en helium is Mn favoriet en wordt in onze opdracht geproduceerd.

De gasontladingsbuis is afneembaar en zo is de MWO weer inzetbaar voor andere toepassingen.

Gastube on MWO 2

MWO gastube handh

MWO gastube handh