Bernard Lincy uit Frankrijk

lincy-wife-hesselBezoek aan het kasteel van dhr. Bernard Lincy en zijn vrouw in augustus 2004.
Op de foto: Bernard Lincy, zijn vrouw en Hessel.

Hessel,

Thank you for the notice which is very clear. I asked somebody in my family to write precisely all kind of interventions with the MWO (now 6 persons use it regularly, including 2 with cancers). My mother walked yesterday to the center of the town without any stick : about 2 sloping kilometers ! The doctor said to my brother : when I see how is your mother, it questions all I have learned about medicine...
Thank you for all,
Best regards,

Bernard

 

 

pagina-boek-lakhovskyBegin 2004 werd Bernard Lincy's 80-jarige moeder na veel tevergeefse therapieën door de dokters van de ziekenhuizen naar huis gestuurd om in vrede te sterven. Zij had kanker en tevens een stoma.

Bernard weigerde de boodschap te aanvaarden. Hij vond het boek van Lakhovsky op een markt in Frankrijk. Dit zorgde ervoor dat hij op zoek ging naar een MWO voor de behandeling van zijn moeder. Hij kwam naar Holland en kocht de laatste versie van de Multiwave Oscillator.

Naast de behandelingen met de nieuwe MWO nam zijn moeder ook colloidaal zilver, geproduceerd door de MWO, colloidaal goud en wat vitaminen en mineralen.

Na een paar maanden was zijn moeder geheel hersteld en had zij ook geen stoma meer. De dokters in de ziekenhuizen vertelden Bernard dat zijn moeder geheel genezen was.

Rechts: de voorpagina van het boek van Lakhovsky.
Foto gemaakt door Hessel Hoornveld.